ERZURUM / TEKMAN - Molla Mehmet Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' nde tüm şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında kitap okuma saati, komedi saati, bilmece etkinliği, kermes, hitabet etkinlikleri gibi çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ock

13 Ocak 2024 tarihinde iki öğrencimizin katılımıyla Dyk 1. Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

9 Ocak tarihinde okulumuz beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerine deneme sınavı yapıldı.

Ara

26 Aralık 2023 tarihinde 6. sınıf öğrencilerimize matematik, 7. sınıf öğrencilerimize sosyal bilgiler derslerinde türkiye geneli ortak sınav yapıldı.

Ara

1 Aralık tarihinde 8. sınıf öğrencilerimize liseye giriş deneme sınavı yapıldı. Zaman ve stres yönetimi konularında bilgi sahibi oldular.

Ara

Okulumuza gelen diş hekimi öğrencilerimizi ağız ve diş sağlığı konularında bilgilendirdi. Öğrencilerimiz ilgiyle dinledi.

Ara

10 Kasım tarihinde ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü anma programımızı gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz tarafından koro, piyes, şiir dinletisi ve dans gösterileri düzenlendi.

Ekm

Trafik Jandarma ekibi okulumuzu ziyaret ederek öğrenci servislerini denetlemişlerdir. Ardından öğrencilerimize taşıma sırasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi vermişlerdir.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı için okul başkanlığı seçimi yapılmıştır. Öğrencilerimize demokrasi bilincini kazandırma adına yaptığımız bu seçimde, çocuklar kapalı oy kullanmanın nasıl olacağını deneyimlemiş oldular.

Ekm

8.sınıf ilçe geneli 1.kazanım değerlendirme sınavı uygulanmıştır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Projemizden birbirinden eğlenceli eski oyunlarımız var. Çuval yarışı da onlardan bir tanesi. Bu oyunumuzu 23 Nisan programındaki yarışmaların içine katarak proje kazanımı gerçekleştirdik. Yine projemizin her oyununda olduğu gibi bu yarışmaya da tüm öğrencilerimiz eğlenerek ve zevkle katılım sağlamışlardır. Pınar öğretmenimize teşekkür ederiz.